17 Eylül 2013 Salı
ŞERBETLİ MİLFÖY HAMURU TATLISI
Çok mu çok pratik...
MALZEMELER
5 yaprak milföy hamuru
ceviz içi
Şerbeti için:
2 su bardağı şeker
2,5 su bardağı su
1 çay kaşığı limon suyu
YAPILIŞI
Şerbeti ağdalaşana kadar kaynatıyoruz.Onlar kaynarken milföy yapraklarını dört eşit parçaya bölüyoruz.Bu parçaların içine ceviz koyup,dört ucunu bir araya getirip kapatıyoruz.175 derecede kızarana kadar pişiriyoruz.Soğuyan hamurların üzerine ılınmış şerbeti döküyoruz.Afiyet olsun....)
Etiketler:
Şerbetli tatlılar
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder