6 Ağustos 2012 Pazartesi

ÇİKOLATA SOSLU KUP


Ramazanda yemeklerden sonra yenilebilecek hafif tatlılardan biri...

MALZEMELER
Muhallebisi için:
1 kg süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
1 paket vanilya
biraz margarin

Çikolata Sosu için:
1 paket çikolata sos
2,5 su bardağı süt

Üzeri için:
krem şanti veya antep fısığı

YAPILIŞI
Muhallebi malzemelerinin hepsini birlikte devamlı karıştırarak pişiriyoruz.Kuplarımıza yarım yarım paylaştırıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.Çikolata sosunu pişiriyoruz,onları da kuplara yarım yarım paylaştırıyoruz.Soğuduktan sonra üzerini istediğimiz şekilde süsleyerek servis ediyoruz.

Afiyet Olsun... :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder